Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чи відпустить Суркіс Ярмоленка в «Баварію»?

Волинь-нова

Чи відпустить Суркіс Ярмоленка в «Баварію»?

27-річний півзахисник київського «Динамо» та збірної України близький до переходу в легендарний мюнхенський клуб

Петро ПАС


ЗМІ повідомляють, що в «Баварії» Андрій Ярмоленко має замінити бразильського півзахисника клубу, колишнього гравця донецького «Шахтаря» Дугласа Косту, який найближчим часом планує підписати контракт з італійським «Ювентусом». Кажуть, усе тепер залежить від того, чи захоче президент ФК «Динамо» Київ Ігор Суркіс відпускати свого найкращого гравця з команди, якого замінити поки ніким. Тільки в останньому чемпіонаті Української прем’єр-ліги Андрій Ярмоленко забив 15 голів і віддав 7 гольових передач, ставши найкращим бомбардиром першості.



У «Баварії» Андрій Ярмоленко має замінити бразильського півзахисника клубу, колишнього гравця донецького «Шахтаря» Дугласа Косту.



Зараз динамівець перебуває зі своєю сім’єю на відпочинку в Туреччині. Ярмоленко неодноразово заявляв, що хотів би спробувати сили в якомусь із європейських чемпіонатів. А тут ним цікавиться знаменита «Баварія» Мюнхен! Як кажуть, від таких пропозицій не відмовляються.



Тим часом екс-головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров очолив клуб «Аль-Ахлі» із Саудівської Аравії. 43-річний українець на посаді змінив швейцарця Крістіана Гросса. У цьому році «Аль-Ахлі» посів друге місце в чемпіонаті Саудівської Аравії і вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Азії, де зіграє з іранським «Персеполісом».


 

Telegram Channel