Курси НБУ $ 39.30 € 42.31

«Єремеєвці» взяли більшу частину зі 198 мільйонів за дизель для «Київпастрансу»

КП «Київпастранс» 20 червня за результатами тендеру уклав чотири угоди про поставку дизельного палива наливом на загальну суму 197,88 млн грн

Про це повідомляє видання "Наші гроші" з посиланням на систему «Прозорро».


ТОВ «Нафтотрейд-Капітал» отримало найбільше замовлень на 90% від загальної суми, або 178,20 млн грн. Фірма поставить 9 млн л дизелю по 19,80 грн./л.


Вона принесла сертифікат відповідності ДСТУ 7688:2015 і паспорт якості на паливо ДП-Л-Євро5-В0 виробництва ВАТ «Мозирський нафтопереробний завод» (Білорусь).


ТОВ «Техойл Рітейл» за 19,68 млн грн. замовили 1 млн л дизпалива по 19,68 грн./л.


Це на 13-14% дешевше від середньої роздрібної ціни дизелю на ринку, яка, за даними «OilNews», зараз становить 22,35 грн./л.



Фірма зареєстрована в Луцьку по вул. Єршова, 1 разом із ТОВ «Дукат» Сергія Лагура, Степана Івахіва та Романа і Софії Єремеєвих – дітей покійного лідера групи «Континіум» Ігоря Єремеєва.



Строк поставки – до червня 2018 року. Передбачена післяплата протягом трьох місяців.


Сума угод на 10% нижча від загальної очікуваної вартості закупівлі в 219,60 млн грн.


Переможці змагалися лише між собою і жодного разу не знижували ціни на аукціонах.


У торгах за найменшим лотом, виграних фірмою «Техойл Рітейл», хотіло взяти участь ПП «ОККО Контракт» Віталія Антонова (концерн «Галнафтогаз»). Однак його не допустили до аукціону, бо воно почало господарську діяльність цьогоріч і підтвердило досвід аналогічних поставок від імені іншої юридичної особи – ПП «ОККО-Бізнес Контракт».


Засновником «Нафтотрейд-Капітал» є вірґінський офшор «Буллбар Менеджмент Лтд» Сергія Аніщенка з Чернігівщини, а директором із квітня – Олександр Горобець. Фірма зареєстрована в Луцьку по вул. Єршова, 1 разом із ТОВ «Дукат» Сергія Лагура, Степана Івахіва та Романа і Софії Єремеєвих – дітей покійного лідера групи «Континіум» Ігоря Єремеєва.


Принаймні до березня 2015 року компанією керував Юрій Данільчик, а власниками були Оксана Волинець і Наталія Голоюх з Луцька та Олександр Фурманюк із Володимир-Волинського. Адвокат Волинець була помічницею нардепа Єремеєва.


«Нафтотрейд-Капітал» надала два квітневі аналогічні договори з ТОВ «Нафтотрейд Ресурс» і ТОВ «Імпорт Транс Сервіс», прописаних у Луцьку за однією адресою – вул. Кременецька, 38. Обидва контрагенти належать до тієї ж групи «Континіум».


На початку червня фірма виграла єдині два паливних тендери ДП «НАЕК «Енергоатом» на суму 5,99 млн грн.


Фірма «Техойл Рітейл» зі статутним капіталом 1 тис грн. була створена в січні 2015 року і належить Артему Івушкіну. У 2013 році він розміщував про себе інформацію на сайті з базою артистів, брав участь у зйомках фільму «Жіночій лікар».


Директором є Віталій Пащенко, а раніше посаду займала Аделіна Камінська. На 2013 рік вона працювала юристом у ТОВ «Техойл», яке тоді належало Пащенку і розміщувалось за адресою реєстрації «Техойл Рітейл» по вул. Ярославів Вал, 5-в у Києві. Нині «Техойл» переоформлено в Сумах під назвою «ВТМ-12» на Володимира Янушевського.

Telegram Channel