Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Супертяж Віктор Вихрист помстився за Володимира Кличка (Відео)

Волинь-нова

Супертяж Віктор Вихрист помстився за Володимира Кличка (Відео)

У вирішальному поєдинку чемпіонату Європи у ваговій категорії понад 91 кг 25-річний українець здолав британця Фрезера Кларка, який був спаринг-партнером Ентоні Джошуа – останнього кривдника Володимира Кличка

Петро ПАС


Хоча сам Віктор Вихрист (зріст 197 см) теж проводив тренувальні бої з Кличком-молодшим саме перед тим фатальним боєм із Джошуа.



Віктор Вихрист (зріст 197 см) теж проводив тренувальні бої з Кличком-молодшим саме перед тим фатальним боєм із Джошуа.



Що ж, у суботу в Харкові, який приймав першість Європи, було взято невеличкий реванш над британцями.


Хоча у фінальному поєдинку «Український отаман» із Кременчуга отримав розсічення після удару суперника, проте був настільки переконливим у рингу, що судді віддали йому «суху» перемогу – 5:0.


І це при тому, що до цього англієць Фрезер Кларк ще не програвав у своїй кар’єрі…Тож після оголошеня результату наш боксер не зміг стримати сліз (на фото внизу).


Крім Віктора Вихриста новими чемпіонами континенту стали ще двоє українців – Юрій Шестак (до 60 кг) та Олександр Хижняк (до 75 кг).



Титул віце-чемпіона на рахунку Миколи Буценка (до 56 кг). А Дмитро Замотаєв (до 52 кг) і Євген Барабанов (до 69 кг) отримали бронзові нагороди.


Дивимось відео переможного бою Віктора Вихриста на чемпіонаті Європи-2017 – https://www.youtube.com/watch?v=UXQBLVnh9GQ :



Тож збірна України, маючи в своєму активі три «золота», одне «срібло» та дві «бронзи» (3-1-2), стала першою у медальному заліку чемпіонату Європи-2017. Друге місце зайняли росіяни (2-2-1), трійку кращих замкнули англійці (1-6-1).


На фото вгорі: На свої бої українець Вихрист виходить під пісню Святослава Вакарчука «Я не здамся без бою».

Telegram Channel