Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В конкурсі «Міс Всесвіт» позмагається дівчина з незвичайною зовнішністю

Волинь-нова

В конкурсі «Міс Всесвіт» позмагається дівчина з незвичайною зовнішністю

20-річна дівчина Евіта Делмундо з Кота-Кінабалу (Малайзія) народилася із великими родимками і бородавками по всьому тілу.


Дівчина хоче потрапити на конкурс «Міс Всесвіт», щоб надихнути інших людей і вселити їм віру в себе.



Про це вона розповіла в інтерв'ю для журналу Elle, пише 24 канал.
Дівчина повідомила, що вже встигла побувати на пробах конкурсу «Міс Всесвіт-2018», і навіть якщо її не виберуть, вона все одно братиме участь в інших конкурсах краси. Учасниць конкурсу «Міс Всесвіт» мають оголосити у кінці липня 2017 року.
Евіта розповіла, що народилася у багатодітній родині та сьогодні працює у кафе для котів. Спочатку дівчина не могла спокійно сприймати свою зовнішність, проте вже в середній школі їй було легше, оскільки там працювала її мама, яка разом з іншими шкільними вчителями підтримувала її. «Наді мною знущалися у початковій школі, діти обзивали мене монстром. Я була дуже боязкою і замикалася у собі, бо не знала як впоратися з цим усім. Проте коли в 16 років я стала відвідувати церковний табір, я дійсно навчилася любити себе і спілкуватися з іншими. Ймовірно, це був перший раз, коли я по-справжньому зрозуміла, як я виглядаю»,
– розповіла дівчина.
Вона також зізналась, що хотіла видалити всі родимки, але порадившись з лікарями, не стала цього робити, щоб не ризикувати здоров'ям.
«Я намагаюся ігнорувати людей, які говорять мені неприємні речі. Хейтери не заслуговують моєї уваги», – додала модель.
За словами дівчини, вона хоче потрапити на конкурс «Міс Всесвіт», щоб надихнути інших людей і вселити їм віру в себе.

Telegram Channel