Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Бойовику командир-росіянин зламав носа під час виховної бесіди

На Донбасі офіцер РФ побив підлеглого за відмову продовжувати контракт на проходження служби

На окупованому Донбасі російський офіцер побив підлеглого за відмову підписувати новий контракт на проходження служби. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook, пише РБК-Україна.



Під час проведення виховної бесіди, пов’язаної з відмовою підписувати новий контракт на проходження служби, командир 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК зламав ніс одному з підлеглих військовослужбовців.



Як зазначається, у підрозділах військових РФ на Донбасі продовжує зростати невдоволення діяльністю російської окупаційної влади та методами управління кадрових офіцерів ЗС РФ.


"24 червня ц.р. під час проведення виховної бесіди, пов’язаної з відмовою підписувати новий контракт на проходження служби, командир 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК зламав ніс одному з підлеглих військовослужбовців, що викликало обурення особового складу підрозділу", - йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі українські військовослужбовці знешкодили диверсійно-розвідувальну групу бойовиків, унаслідок чого було ліквідовано двох терористів, ще чотирьох - узято в полон. За даними штабу АТО, серед полонених було виявлено ще одного представника РФ із Алтайського краю.

Telegram Channel