Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На прогулянковому судні не було рятувальних жилетів… (Фото і відео)

Волинь-нова

На прогулянковому судні не було рятувальних жилетів… (Фото і відео)

На північному заході Колумбії в результаті корабельної аварії загинули щонайменше 9 людей, 28 вважаються зниклими безвісти

Чотирипалубне прогулянкове судно зазнало аварії на водосховищі Пеньоль, що розташоване біля туристичного міста Гуатапе. Про це повідомляє BBC – https://www.youtube.com/watch?v=4gCrgSwfdJk :



Судячи з відеозапису корабельної аварії, опублікованому в Твіттері видання Noticias Caracol, судно занурилося під воду наполовину за півхвилини.


На відео можна розгледіти, як люди вистрибують з тонучого судна. На допомогу їм підійшли кілька невеликих човнів. Близько 28 осіб залишаються зниклими безвісти.





«Ми не знаємо, чи була причиною затоплення судна технічна несправність, чи було це перевантаження або щось пов’язане з течіями».



Військово-повітряні сили країни ведуть рятувальну операцію.


Капітан пожежної служби Луїс Бернардо Моралес, який бере участь в рятувальній операції, повідомив, що судно зазнало аварії, перебуваючи зовсім недалеко від порту.


«Ми не знаємо, чи була причиною затоплення судна технічна несправність, чи було це перевантаження або щось пов’язане з течіями», – сказав він агентству «Франс-прес».


Гуатапе – це муніципалітет на півночі Колумбії, на території департаменту Антіокія. Місто знаходиться в 400 кілометрах від столиці Колумбії Боготи.


Це популярний в Колумбії курорт, відомий своїми водними видами спорту та іншими активними видами відпочинку.

Telegram Channel