Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

« Журналіст збрехав, що я пропонував йому $10 тисяч хабара»

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заперечує, що обіцяв Олексію Бобровникову таку суму грошей

Минулого тижня на тлі скандалу з керівником видання «Страна» Ігорем Гужвою Бобровников заявив, що Матіос пропонував йому 10 тисяч доларів «за висвітлення у зручному для ГПУ ключі справи про вбивство адвоката Грабовського». Про це повідомляє «Українська правда».



«Я його запитав: ти вигадав все це, щоб потрапити в тренд справи Гужви-Лінька (там теж фігурує 10 тисяч)», – заявив Матіос.



«По-перше, це точно не мій метод. По-друге, всі, хто знають журналіста Бобровнікова, скажуть, що Льоша одразу цим вибухнув би, а не чекав би рік задля того, щоб вивалити таку інформацію на ФБ», – зазначив Матіос. Також він додав: «Я знаю, що Льоші зараз важко. Він за кордоном. Без стабільного заробітку. Але я також знаю і те, що він досить розумна людина, яка зазвичай намагається все планувати. Однак він і людина, яка з багатьох причин досить емоційна. Тому я спокійно вирішив не коментувати інформацію у ЗМІ, а запитати його, у чому справа?». «Я не хочу більше витрачати час на пояснення брехні. Мені шкода, що це зробив саме Льоша Бобровніков. І саме тому я йому дозволяю оприлюднити все, підкреслюю, все учорашнє наше листування,» – додав він.

Telegram Channel