Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чорничний сезон на Ратнівщині: розподілили ліміт заготівель

Волинь-нова

Чорничний сезон на Ратнівщині: розподілили ліміт заготівель

Перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлук провів засідання постійно діючої комісії з організації державного контролю за заготівлею другорядних лісових матеріалів, здійсненням побічних лісових користувань та використанням корисних властивостей лісів

Олена ВОЛИНЕЦЬ
За повідомленням сайту райдержадміністрації, під час засідання Євген Петрович повідомив присутнім про



Члени комісії виділили ТзОВ «Продхолод – М» ліміт на заготівлю ягід чорниці на 2017 рік в кількості 50 тонн на території ДП «Ратнівське ЛМГ», і стільки ж на території ДП «Ратнеагроліс».



надходження заяви від ТзОВ «Продхолод – М » про виділення лімітів на заготівлю ягід чорниці у 2017 році в кількості 100 тонн на території Ратнівського району, що й зумовило необхідність проведення комісії.


Після розгляду цієї заяви члени комісії вирішили виділити  ТзОВ «Продхолод – М» ліміт на заготівлю ягід чорниці на 2017 рік в кількості 50 тонн на території  ДП «Ратнівське ЛМГ», і стільки ж на території ДП «Ратнеагроліс».



Крім цього члени комісії розглянули та прийняли рішення з питань розподілу обсягів заготівель ягід чорниці  між тимчасовими лісокористувачами та видачі лісових квитків на заготівлю ягід чорниці центром надання адміністративних послуг райдержадміністрації.

Telegram Channel