Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Супертяж Віктор Вихрист помстився за Володимира Кличка (Відео)

Волинь-нова

Супертяж Віктор Вихрист помстився за Володимира Кличка (Відео)

У вирішальному поєдинку чемпіонату Європи у ваговій категорії понад 91 кг 25-річний українець здолав британця Фрезера Кларка, який був спаринг-партнером Ентоні Джошуа – останнього кривдника Володимира Кличка

Петро ПАС



Хоча сам Віктор Вихрист (зріст 197 см) теж проводив тренувальні бої з Кличком-молодшим саме перед тим фатальним боєм із Джошуа. Що ж, у суботу в Харкові, який приймав першість Європи, було взято невеличкий реванш над британцями. Хоча у фінальному поєдинку «український отаман» із Кременчука отримав розсічення після удару суперника, проте був настільки переконливим у рингу, що судді віддали йому «суху» перемогу – 5:0. І це при тому, що до цього англієць Фрезер Кларк ще не програвав у своїй кар’єрі… Тож після оголошення результату Вихрист не зміг стримати сліз. До речі, на свої бої він виходить під пісню Святослава Вакарчука «Я не здамся без бою».


Відео про перемогу Віктора Вихриста – https://www.youtube.com/watch?v=UXQBLVnh9GQ&t=123s :



https://www.youtube.com/watch?v=1mZwGrcpmMQ :




Віктор Вихрист (зріст 197 см) теж проводив тренувальні бої з Кличком-молодшим саме перед тим фатальним боєм із Джошуа.



Крім Віктора Вихриста, новими чемпіонами континенту стали ще двоє українців – Юрій Шестак (до 60 кг) та Олександр Хижняк (до 75 кг).
Титул віце-чемпіона на рахунку Миколи Буценка (до 56 кг). А Дмитро Замотаєв (до 52 кг) і Євген Барабанов (до 69 кг) отримали бронзові нагороди.
Тож збірна України, маючи в своєму активі три «золота», одне «срібло» та дві «бронзи» (3-1-2), стала першою у медальному заліку чемпіонату Європи-2017. Друге місце зайняли росіяни (2-2-1), трійку кращих замкнули англійці (1-6-1).


На фото: Уроки Кличка-молодшого даремно не пройшли – маємо нового чемпіона-супертяжа Європи.

Telegram Channel