Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Луцьку платіжні термінали самообслуговування цілий рік працювали нелегально

Волинь-нова

У Луцьку платіжні термінали самообслуговування цілий рік працювали нелегально

По цьому факту інспектори вже склали 17 протоколів про адмінпорушення.

Як пише у Фейсбуці луцький депутат Микола Федік, протягом року у Луцьку платіжні термінали самообслуговування працювали без будь-яких дозвільних документів Луцької міськради.



Складається таке враження, що в місті можна встановлювати будь-які термінали, айбокси, МАФи і отримувати з цього прибутки, а до цього нікому немає діла.



Таку відповідь мені надали у Департаменті муніципальної поліції. Також було встановлено підприємця, який розмістив дані термінали. По цьому факту інспектори вже склали 17 протоколів про адмінпорушення. Суб’єкту господарювання видано відповідні приписи з рекомендацією здійснити самостійний демонтаж платіжних терміналів або виготовити дозвільні документи, - зазначив дописувач. За його словами, муніципальна поліція перевірила лише ті термінали про які я вказав у своєму депутатському звернені. Тож у обранця цілком логічне питання: скільки платіжних терміналів, які заполонили Луцьк, здійснюють свою діяльність легально і законно та сплачують податки до міської казни?


"Складається таке враження, що в місті можна встановлювати будь-які термінали, айбокси, МАФи і отримувати з цього прибутки, а до цього нікому немає діла. То про який розвиток міста може йти мова, якщо відповідні органи місцевого самоврядування, не можуть навіть встановити те, що відбувається в них прямо під носом?" - написав Микола Федік.


Telegram Channel