Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Міжнародні слідчі у справі МН17 шукають свідків катастрофи

Волинь-нова

Міжнародні слідчі у справі МН17 шукають свідків катастрофи

Міжнародна спільна слідча група (JIT) щодо збиття Боїнга МН17 відсьогодні поширюватиме відео, записане родичами загиблих, щоб знайти свідків катастрофи

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на нідерландське видання AD.nl. 


"На відео двоє родичів розповідають, який вплив мала катастрофа на їхні життя. Таким емоційним відео JIT сподівається привернути до кримінального розслідування увагу населення, особливо на сході України", - йдеться у повідомленні.



Слідчі повідомили, що наразі встановлено, що сталося з літаком "Малайзійських авіаліній" - його було збито російським "Буком". Зараз слідчі намагаються встановити, хто був відповідальним за збиття і яким був його мотив.



За даними видання, у листі до родичів загиблих у катастрофі слідчі повідомили, що наразі встановлено, що сталося з літаком "Малайзійських авіаліній" - його було збито російським "Буком". Зараз слідчі намагаються встановити, хто був відповідальним за збиття і яким був його мотив.


Як повідомлялося, у вересні минулого року міжнародна Спільна слідча група, яку очолює прокуратура  Нідерландів, оголосила результати розслідування, підтвердивши, що ракетний комплекс "Бук", з якого був збитий літак "Малайзійських авіаліній" МН17, був доставлений з Росії і після запуску ракети з окупованої території вивезений назад у РФ.



17 липня 2014 року у небі над селом Грабове Донецької області був збитий літак Boeing-777 "Малайзійських авіаліній", що виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Унаслідок цієї трагедії загинули 298 людей, найбільше жертв - громадяни Нідерландів.

Telegram Channel