Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Дмитро Ступка охрестив доньку Булочку

Волинь-нова

Дмитро Ступка охрестив доньку Булочку

Хоча дитину і назвали Богдана, але вдома її частіше називають Булочка

В зірковій родині на одну щасливу подію стало більше. Молода сім'я охрестила доньку Богдану, якій нещодавно виповнилось два місяці, повідомляє Люкс.fm.


Хрещення і святкування відбулося 27 червня. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив Дмитро Ступка. 



Дмитро і Поліна розкрили секрет і розповіли, на кого схожа маленька Богдана Ступка. Тато сказав, що в доньки більше його рис, але загалом, вона схожа на обох батьків.



Розділити таку радість з Поліною і Дмитром прийшли найближчі та найрідніші. Поки що батьки вирішили не показувати детальних світлин з такого особистого свята, але сподіваємось, що невдовзі вони таки поділяться кількома цікавими кадрами.


Дмитро Ступка і Поліна Логунова розкрили секрет і розповіли, на кого схожа маленька Богдана. Тато сказав, що в доньки більше його рис, але загалом, вона схожа на обох батьків. "В неї очі та брови мої. Мені здається, що губи теж мої, носик – батька. За характером доволі мила дитина, без вимагань не порушує спокій", - прокоментувала зовнішність дівчинки Логунова.  


Серед інших змін, які трапилися в їхній сім'ї, Поліна Логунова відмітила зміну поведінки чоловіка: "Приділяє увагу доньці, мені, такий романтичний – творча натура: знає, що таке увага і тому приділяє її багато мені і доньці. Він став сімейною людиною – раніше були дівчата, які вимагали лабутени, айфони."


 


 

Telegram Channel