Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Знову смерть в АТО нашого воїна…(Відео)

За минулу добу проросійські бойовики 35 разів відкривали вогонь по українських силах

Окрім того, окупанти вчора вчергове обстріляли житловий квартал одного з прифронтових населених пунктів, інформує прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.



В результаті ворожих обстрілів один український воїн вчора, на жаль, загинув. Ще троє бійців сил АТО зазнали поранень та бойових травмувань.



На Приморському напрямку терористи били дев’ять разів. «Впродовж доби бойовики, використовуючи міномети та піхотне озброєння, обстрілювали наші позиції в районі Лебединського, Водяного, Павлополя, Гнутового, Красногорівки та Мар'їнки. З гранатометів різних модифікацій противник бив по опорних пунктах сил АТО поблизу Тарамчука й Талаківки. Більшість з цих обстрілів відбулась вже після заходу сонця», – відзначили в штабі.


Також вдень бойовики з міномета калібру 120 мм обстріляли житловий квартал Красногорівки, постраждалих немає.


На Донецькому напрямку сепаратисти били 11 разів. Бойовики активізувалися в районі Авдіївки, де кілька разів вчора обстрілювали українські оборонні укріплення з 120 мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї різних калібрів. Близько 21.00 бандити обстріляли українських військових з артилерійських систем калібру 122 мм.


Неподалік Кам’янки і Новоселівки Другої терористи неодноразово відкривали вогонь з мінометів різного калібру, різних зразків піхотного озброєння, а також протитанкового ракетного комплексу і зенітної установки. Під обстріл з мінометів вчора ввечері потрапили також українські опорні пункти в районі Луганського і Верхньоторецького.


На Луганському напрямку зафіксовано 15 обстрілів. «Знову відмічається відносне загострення в районі Бахмутської траси, де окупанти ввечері впродовж декількох годин щільним вогнем зі 120-мм й 82-мм мінометів, а також з меншого потужного озброєння, накривали наші позиції поблизу Кримського», – заявили в штабі.


Також з мінометів бойовики били неподалік Трьохізбенки і Щастя. Крім того терористи порушували перемир’я в районах населених пунктів Старий Айдар, Новотошківське, Шаров Кут і Валуйське.


В результаті ворожих обстрілів один український воїн вчора, на жаль, загинув. Ще троє бійців сил АТО зазнали поранень та бойових травмувань – https://www.youtube.com/watch?v=g5RHkni-0JQ&feature=youtu.be :


Telegram Channel