Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Чистилище» поповнюється: у список внесли зірку «Бригади»

Волинь-нова

«Чистилище» поповнюється: у список внесли зірку «Бригади»

Щодня список «Чистилище» українського сайту «Миротворець» поповнюється новими іменами. Сюди вносять тих, хто підтримав агресивну політику Кремля щодо України і порушив українське законодавство, відвідавши анексований Крим


28 червня 2017 року до бази «Миротворця», яка скрупульозно збирає відомості про злочини проти України, внесли російського актора Павла Майкова.



В кінці минулого року база даних «Миротворця» налічувала понад 100 тисяч записів, у тому числі й відомих російських артистів, які підтримали агресивну політику Кремля щодо України: Йосип Кобзон, Михайло Пореченков, Олексій Панін, Іван Охлобистін, Йосип Пригожин і багато інших. Про це повідомляє «Інфокава». «Майков Павло Сергійович. Російський актор і телеведучий, з 2008 року - співак і музикант, засновник музичних груп «БуттерБродский» (ButterBrodsky), «7 відсотків» та «Магріт», - написано в розділі сайту «Чистилище». У 90-ті роки, після виходу на екрани телесеріалу «Бригада», де актор зіграв одну з головних ролей Бджоли, він був загальним улюбленцем. У 2016-му приїжджав до окупованого Криму, де у місті Керч брав участь у зйомках фільму.

Telegram Channel