Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Хмельницькі екологи шукають крокодила

13 червня цього року до Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області надійшло звернення голови Громадської організації по захисту тварин «SOS» щодо неналежних умов утримання крокодилиці Афродити в торгівельному центрі «Либідь-Плаза» що у місті Хмельницькому

26 червня поточного року Держекоінспекцією у Хмельницькій області, за домовленістю з власником рептилії, було заплановано проведення  перевірки фактів, зазначених у зверненні.



До екологів Івано-Франківської області направлено листа щодо дотримання власником рептилії вимог природоохоронного законодавства під час утримання екзотичних видів тварин.



Проте, на момент проведення інспекційного заходу державного нагляду (контролю) Держекоінспекцією у Хмельницькій області було встановлено факт відсутності крокодилиці в торгівельному центрі «Либідь-Плаза», передає «Поділля.News».


Зі слів працівників торгівельного закладу, власник перевіз Афродиту до міста Івано-Франківськ.


Як повідомляє Держекоінспекція у Хмельницькій області, з метою всебічного розгляду звернення громадян, до колег Івано-Франківської області направлено листа щодо дотримання власником рептилії вимог природоохоронного законодавства під час утримання в неволі та порядку придбання екзотичних видів тварин.

Telegram Channel