Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

60 тисяч гривень: призовий фонд змагань з крос-триатлону на Поліссі

Цьогоріч такий захід пройде вперше на Волинському Поліссі, що відбудеться 26 серпня

Про це повідомляють у прес-службі «Polissia Challenge Cup 2017». Триатлон — це такий вид спорту,що включає у себе три складові: плавання, їзду на велосипеді та біг.



До слова, наголошуємо, що розмір фінансових винагород переможців підвищений у зв'язку з збільшенням призового фонду.



Старт змагань з озера Сомин (с. Сомин, Турійського району, Волинської області), а фінішуватимуть учасники у селіСмідин, Старовижівського району, Волинської області. Учасники «Polissia Challenge Cup 2017» пропливуть 1000 метрів, проїдуть велосипедом 20 кілометрів та пробіжать 6 кілометрів.  Усі охочі можуть реєструватися до 15 серпня тут: http://triathlon-polissia.org.ua . Переможців загалом буде 6, з них 3 чоловіків та стільки ж жінок. Так, переможці отримають: 15 000 гривень – за зайняте І місце; 10 000 гривень – за зайняте ІІ місце; 5 000 гривень – за зайняте ІІІ місце. Кожен учасник змагання з крос-триатлону «Polissia Challenge Cup2017», який подолає всю дистанцію, буде нагороджений медаллю фінішера та сертифікатом учасника.
Змагання проводяться під патронатом Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя», а організатор заходу – громадська організація «Смідинська ініціатива».

Telegram Channel