Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На його світлинах — рідні  і дорогі обличчя

Волинь-нова

На його світлинах — рідні і дорогі обличчя

29 червня 2017 року в Рівненському обласному краєзнавчому музеї відкривається фотовиставка Віталія Філімонова «Земляки»

Віталій Миколайович Філімонов - фотомитець, член фотоклубу «Простір фото». Вперше взяв фотоаппарат до рук у віці 10 років і з тих пір з ним не розлучається.



На фотовиставці представлені фотознімки з різних куточків України, портрети з подорожей, знайомих та дорогих людей.



Працює в різних жанрах, але з найбільшим задоволенням - в жанрі пейзажу. Любить Україну та місто в якому живе, музику для душі, а також подорожі, в яких відкриває для себе щось нове.   Ці роботи чудово відображають емоції, які та чи інша людина відчувала в момент зйомки.
Автором організовані персональні фотовиставки в Україні:в Рівному - «У радіусі 5 миль», «Бажання творити прекрасне», «Це моя і твоя Україна»;
в Одесі, Києві, Вінниці, Хмельницькому – «У радіусі 5 миль». Він є також учасником багатьох колективних фотовиставок в Україні і Європі та інших.
Брав участь у національних і міжнародних фотовиставках, призер деяких із них. Серед нагород – диплом НСФХУ («Фотовернісаж на Покрову, 2013»); срібна медаль Салону («Кубок Рівного з фотомистецтва, 2012»); золота медаль Салону («Кубок Рівного з фотомистецтва, 2013»); диплом Салону («Карпатський Фотовернісаж, 2013»); диплом Салону (Фотовернісаж на Покрову, 2014); диплом НСФХУ (Карпатський фотовернісаж, 2014); диплом Салону (Моя мандрівка – 2015); золота медаль  (Bardaf International Exhibition 2015), та інші.
Початок о 15-00 годині.

Telegram Channel