Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
У Затурцівському меморіальному музеї В'ячеслава Липинського відкрилися дві виставки

Волинь-нова

У Затурцівському меморіальному музеї В'ячеслава Липинського відкрилися дві виставки

Виставки, що розкривають не відомі ширшому загалу сторінки з діяльності представників славетної родини будуть функціонувати до 15 вересня

Фотодокументальна виставка “У вирі Української революції”, приурочена 100-річчю створення з ініціативи 



Фотодокументальна виставка “У вирі Української революції”, приурочена 100-річчю створення з ініціативи В'ячеслава Липинського Української Демократичної Хліборобської партії – першої політичної організації консервативного спрямування



В'ячеслава Липинського Української Демократичної Хліборобської партії – першої політичної організації консервативного спрямування, побудована на основі матеріалів останніх надходжень, вдало доповнює постійно діючу експозицію третьої зали музею. Автор виставки – завідувач музею Віталій Кушнір, повідомили на сайті "Музейний простір Волині".


Виставка “Селекціонер, народжений в Затурцях” створена науковим працівником музею Вірою Чопко. Присвячена пам'яті доньки Станіслава Липинського Ядвіги, 30-річчя з дня смерті якої припадає на ці дні. Ядвіга Липинська проявила себе як успішний селекціонер в галузі картоплярства, відзначена багатьма урядовими нагородами Республіки Польща. Вона продовжила славну хліборобську традицію родини.


Присутні на відкритті гості дали високу оцінку представленим авторським роботам та висловили бажання залучити до перегляду виставок своїх рідних та знайомих.


 

Telegram Channel