Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
І стала 5-літня рівнянка королевою Греції

Волинь-нова

І стала 5-літня рівнянка королевою Греції

За останні два роки Євангеліна Шмід (на фото) була учасницею більш як десяти конкурсів краси та переможницею багатьох із них. Днями Єва з мамою повернулися із Греції, де у місті Халкідіки здобула супер-гран-прі

Левко ЗАБРІДНИЙ


Запрошення на конкурс краси у Грецію Євангеліна Шмід отримала після перемоги у шоу «Найкрасивіша топ-модель України».
— А загалом тут змагалися 15 дітей з нашої країни, Греції, Росії та Італії, — розповідає мама дівчинки Наталія. — Конкурс був поділений на три етапи. Спершу потрібно було представити себе англійською й рідною мовами. Євангеліна — єдина з маленьких учасниць, хто говорив англійською. Крім того, ми вразили журі короваєм від рівненського виробника та подарунками з бурштину, які привезли з собою. Відбувся і конкурс-фестиваль «Таланти Олімпу», де донечка отримала гран-прі за найкращий вокал та найгарніший образ (український костюм). За це Єві подарували красиву статуетку.



Спершу потрібно було представити себе англійською й рідною мовами. Євангеліна — єдина з маленьких учасниць, хто говорив англійською.



На останньому етапі змагань учасницям потрібно було зробити чотири виходи у різному вбранні: у джинсах і футболці від організаторів, в образі грекині (сукні надавали організатори, журі оцінювало вміння перевтілитися і постановку грецького танцю), у стилізованому національному костюмі своєї країни, а також у бальній сукні.
— Стилізований костюм у нас був із картою України. Над ним спільно працювали і рівненські, і запорізькі майстри, проте ідея належить мені, — додає Наталія. — За вихід у бальній сукні ми отримали гран-прі. Плаття нам пошила відома українсько-угорська дизайнерка Вікторія Міндак.
Окрім того, що Євангеліна отримала супер-гран-прі, вона стала ще й володаркою корони глядацьких симпатій. Дітям влаштували також цікаву екскурсію у Салоніки та подорож на яхті з піратами.
До слова, у грудні Єву очікує поїздка в Афіни. Дизайнери, які були членами журі цього конкурсу, запросили маленьку рівнянку на міжнародний показ мод.

Telegram Channel