Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

«… А виграють завжди німці!»

Команда Йоахіма Льова вперше стала володарем Кубка конфедерацій — ​турніру, який називають маленькою репетицією чемпіонату світу з футболу, бо відбувається за рік до Мундіалю на полях країни, яка його прийматиме

Петро ПАС


І в Росії знову підтвердилися славнозвісні слова знаменитого англійського форварда Гарі Лінекера: «Футбол є простою грою: 22 чоловіків бігають за м’ячем 90 хвилин до фінального свистка, а виграють завжди німці». 2 липня у фінальному поєдинку Кубка конфедерацій–2017, який відбувся у Санкт–Петербурзі, збірна Німеччини завдяки голу Ларса Штіндля здолала команду Чилі — 1:0.



Футбол є простою грою: 22 чоловіків бігають за м’ячем 90 хвилин до фінального свистка, а виграють завжди німці.



У матчі за 3–тє місце в Москві Португалія перемогла Мексику — 2:1. До речі, у складі чемпіонів Європи в «бронзову матчі» не було головної зірки — Кріштіану Роналду. Він після поразки в півфіналі в серії пенальті 0:3 від чилійців (основний і додатковий час гри — 0:0) покинув турнір, адже мав вагому причину — відбув побачити своїх новонароджених від сурогатної матері дітей–близнюків — хлопчика Матео і дівчинку Єву. Як відомо, футболіст № 1 планети Земля самотужки виховує 7–річного сина Жуніора, викупивши всі права на нього в біологічної матері.
А господарка змагань – збірна Росії – не змогла пройти груповий турнір: перемогла Нову Зеландію (2:0) і двічі поступилася — Португалії (0:1) та Мексиці (1:2).

Telegram Channel