Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Салат зі свіжих овочів із тунцем

Волинь-нова

Салат зі свіжих овочів із тунцем

Просто, смачно, ситно і корисно — ​скуштуйте літній варіант салату з консервованою рибою

Інгредієнти: 100 г консервованого тунця, 3 помідори, 1 огірок, 1 болгарський перець, 1 зубок часнику, 2 гілочки базиліку, мікс салатів, півлимона, 3 ст. ложки оливкової олії, 0,5 ч. ложки цукру, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Приготування. З консервованого тунця злити рідину і розібрати рибку на невеликі шматочки. Огірок, болгарський перець і помідори нарізати кубиками. Часник пропустити через прес або розтерти у ступочці. Подрібнити зелень. Листя салату порвати невеликими шматочками. У салатницю зсипати всі овочі, часник, тунець, посолити, поперчити, додати цукор, зелень, скропити соком лимона, заправити оливковою олією і акуратно перемішати.

Telegram Channel