Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
РОЗБІЙНИКИ ХОВАЛИСЯ ЗА БАЛАКЛАВАМИ

Волинь-нова

РОЗБІЙНИКИ ХОВАЛИСЯ ЗА БАЛАКЛАВАМИ

У селі Гірники Ратнівського району цими днями після першої години ночі стався напад на сім'ю 43-річного місцевого підприємця Віталія В.

Іван КАПІТУЛА


За інформацією працівників відділу поліції, зловмисники проникли в будинок через вхідні двері, підваживши їх металевим предметом. Вони були в балаклавах. Розбудивши господарів, узяли їх у наручники. Відтак почали вимагати гроші, застосувавши при цьому фізичну силу. Зрештою заволоділи сумою, еквівалентною десяти тисячам доларів США.



Пограбувавши родину підприємця, нападники зняли з подружжя наручники, але позв’язували їх скотчем і зникли в темряві ночі.




Слідчі Ратнівського відділу поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 187 (розбійний напад) Кримінального кодексу України. Проводяться оперативні слідчі дії щодо встановлення осіб розбійників та їхнього затримання.
Р.S. У минулому номері «Волинь-нова» повідомляла про розбійний напад на сім’ю Василя Тарарая – керівника ПОСП ім. Івана Франка, що в селі Губин Горохівського району. За цим фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 4
ст. 187 Кримінального кодексу України. Злочин, як повідомили вчора в секторі комунікації поліції Волині, поки що не розкрито.

Telegram Channel