Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Феменка» пробралася в Адміністрацію Президента завдяки фальшивому журналістському посвідченню

Волинь-нова

«Феменка» пробралася в Адміністрацію Президента завдяки фальшивому журналістському посвідченню

Жінка продемонструвала вже не раз бачений нами «трюк з оголенням»

Активістка руху Femen, яка сьогодні оголилася в Адміністрації Президента України на зустрічі глав держав, пройшла в будівлю, показавши фальшиве посвідчення журналіста, повідомляє Українська правда з посиланням на  Деловою столицу.



У русі Femen заявили, що оголена активістка протестувала проти візиту в Україну «президента-диктатора» Олександра Лукашенка.



«Одна з нібито журналісток прийшла за фальшивим посвідченням видавничої групи «Картель», до складу якої входить «Деловая столица». ПрАТ «Картель» повідомляє, що посвідчення вказаній особі ніколи не видавалося і посвідчення під цим номером належить нашому штатному співробітникові», – сказано в повідомленні.


Крім того, згідно з інформацією, посвідчення видавничої групи мають інший вигляд – вони є пластиковими, а не ламінованими.


Посвідчення під номером 090 було видано заступнику головного редактора видань «Деловая столица» і «Власть денег» Ользі Сантарович, а не Анджеліні Діаш де Кінташ, як зазначено в підробленому документі.


З приводу використання фальшивого посвідчення видавничої групи «Картель» було написано заяву в Нацполіцію.


У русі Femen заявили, що оголена активістка протестувала проти візиту в Україну «президента-диктатора» Олександра Лукашенка.


Як відомо, у п'ятницю під час урочистої зустрічі президента України та президента Білорусі жінка розщебнула свою сорочку, під якою не було іншого одягу, і почала викрикувати «Живе Білорусь!».

Telegram Channel