Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Волинь» зіграла в безгольову нічию з «Балканами»

Волинь-нова

«Волинь» зіграла в безгольову нічию з «Балканами»

Маємо перше очко лучан в чемпіонаті, натомість першого гола ще треба почекати…

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


«Волинь» (Луцьк) – «Балкани» (с. Зоря, Саратський район, Одеська область) – 0:0


Перша ліга. 2-й тур. Луцьк. Стадіон «Авангард». 21 липня 2017 року. Головний суддя Вадим Запрутняк.


«Волинь»: А. Марчук, Тетеренко, Никитюк, Марушка, Шаповал, Чепелюк (Могіль, 79 хв.), Дудік (Бескоровайний, 73 хв.), Ляшенко, О. Марчук (Котюн, 60 хв.), Романюк, Петров. Головний тренер Ярослав Комзюк.



У матчі, який розпочався із запізненням (незадовго до його початку над Луцьком вирувала грандіозна гроза), так і не було забито голів.



Луцька «Волинь» зіграла внічию з «Балканами». У матчі, який розпочався із запізненням (незадовго до його початку над Луцьком вирувала грандіозна гроза), так і не було забито голів.


Цікаво, що на полі зійшлися наймолодша і найстарша команди Першої ліги. Середній вік гравців «Волиині» – лише 19 з невеличким «хвостиком» років. Натомість за «Балкани» грають досвідчені виконавці, середній вік яких аж 27 років!


Також обидва клуби лише освоюються у Першій лізі (лучани – «вилетівши» з Прем’єр-ліги, футболісти з Одещини – «пробившись» з Другої ліги).


Після сьогоднішнього матчу обидві команди можуть тішитися першим набраним очком, проте жодній так і не вдалося забити дебютний для себе гол у першості (у першому турі і «Волинь» і «Балкани» поступилися «всуху»).

Telegram Channel