Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

АТО: один наш воїн загинув, двоє поранено… (Відео)

За минулу добу незаконні збройні формування 11 разів порушили перемир’я

І хоч бандформування зменшили кількість збройних провокацій, проте навіть поодинокі обстріли мали страшні наслідки. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.



Внаслідок обстрілу 4 місцевих, серед яких двоє дітей – трирічна дівчинка і дев’ятирічний хлопець – отримали поранення.



Так близько 21 години, злочинці з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли будинки мирних жителів Мар’їнки. Внаслідок цього обстрілу 4 місцевих, серед яких двоє дітей – трирічна дівчинка і дев’ятирічний хлопець – отримали поранення. Стан усіх постраждалих лікарі оцінюють, як задовільний.


Крім того, на Маріупольському напрямку, бойовики з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по наших опорних пунктах поблизу Гнутово та Широкине. Вогнем у відповідь сили АТО примусили противника дотримуватись режиму тиші. 


На Донецькому напрямку вогневі провокації незаконних збройних формувань зафіксовані в районі селища Верхньоторецьке та на шахті Бутівка. 


На Луганському напрямку, близько 18 години, злочинці двічі обстріляли з гранатомету і міномету наші позиції у Кримському.
Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 11 разів порушили перемир’я.


Сили АТО втратили одного військовослужбовця, ще двоє отримали поранення – https://www.youtube.com/watch?v=GKW2mXQEtVQ&feature=youtu.be :


Telegram Channel