Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

У Луцьку бігтимуть заради порятунку семирічної дівчинки

Забіг відбудеться на відзначенні річниці започаткування загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх»

Шановні лучани та гості міста!!! Радо запрошуємо на відзначення річниці започаткування загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх»!



Захід відбудеться в неділю, 23 липня 2017 року, о 10.00. год. на Театральному майдані.



Захід відбудеться в неділю, 23 липня 2017 року, о 10.00. год. на Театральному майдані.


Паралельно ГО «Бандерштат» буде проводити благодійний забіг «BanderRun» з метою збору коштів на лікування семирічної Анастасії Абрамук, яка має діагноз – пухлина стовбуру головного мозку. 


Забіг відбудеться за маршрутом: Театральний майдан – вул. Лесі Українки – вул. Братковського – вул. Кафедральна – Замкова площа – вул. Плитниця – Центральний пляж – Центральний парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки – вул. Глушець – Градний узвіз – Театральний майдан.


Під час забігу, кваліфіковані фахівці залучать усіх присутніх до виконання комплексу загально-розвиваючих вправ, який проведуть: заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом’як; перший майстер спорту України міжнародного класу з важкої атлетики на Волині, призерка чемпіонатів та кубків України з пауерліфтингу, боді-фітнесу, кросвіту Світлана Кропивець; майстер спорту з важкої атлетики та пауерліфтингу Наталія Хом’як.


Генеральний партнер загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх» – мережа фітнес-центрів «Інтер Атлетика», підготувала для всіх учасників заходу солодкий сюрприз з нагоди святкування річниці.


А на завершення, відбудеться розіграш квитків на фестиваль «Бандерштат-2017» та призів від організаторів, партнерів та спонсорів благодійного забігу «BanderRun».


«СПОРТ – ЦЕ ЗДОРОВ’Я, А ЗДОРОВ’Я – ЦЕ ЖИТТЯ!!!», – нагадує на офіційному сайті міської ради працівники Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Telegram Channel