Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У волинян – стрімкі човни!

Волинь-нова

У волинян – стрімкі човни!

Черговий успіх наших юних веслувальників

У селищі Добротвір Львівської області пройшли всеукраїнські зональні змагання «Стрімкі човни» (західна зона) серед юнаків та дівчат 2001-2002 та 2003-2004 років народження. 250 спортсменів представляли 7 західних областей (24 команди) та боролись за право взяти участь у фінальній частині чемпіонату України серед закладів фізичної культури та спорту, що пройде 27 –30 липня в Києві, інформує офіційний сайт міської ради Ковеля.




Загальнокомандну перемогу цього разу здобула ОСДЮШОР «Олімп» (м. Луцьк), до якої входить філіал у Ковелі.



Загальнокомандну перемогу цього разу здобула ОСДЮШОР «Олімп» (м. Луцьк), до якої входить філіал у Ковелі, на другому місці – КЗ ЛОР СДЮШОР-1 (м. Львів) та на третьому – ДЮСШ УО (м. Хмельницький).
Ковель гідно представили спортсмени філіалу ОСДЮШОР «Олімп» та відділення веслування КДЮСШ ім. Є. Кондратовича.
Варто відзначити величезний вклад наших веслувальників у зональну перемогу. Юний каноїст Павло Борсук (студент Ковельського промислово-економічного коледжу ЛНТУ) став триразовим чемпіоном серед юнаків 2001 – 2002 років народження на дистанціях 200, 500 та 1000 метрів.


Богдан Морозюк (учень ЗОШ №12) з Яковлєвим Сергієм (учень ЗОШ №10) у складі каное-двійки вибороли перше місце на 500-метрівці. Також Богдан вдало фінішував в дуеті з Андрієм Гузем (ЗОШ №10). Хлопці стали чемпіонами серед юнаків старшої вікової групи на дистанції 1000 метрів.
У категорії 2003-2004 років народження дует ковельських каноїстів Олександр Ксюк (ЗОШ №9) і Анатолій Шворак (ЗОШ №10) показав найкращий результат в заїзді на 1000 метрів.
На рівні з юнаками гідну боротьбу та високий результат показали й дівчата. Анна Марчук (міська гімназія) в каное-одиночці на дистанції 500 метрів виборола «золото» чемпіонату та в дуеті з Наталією Грабовець (міська гімназія) двічі піднімались на найвищу сходинку п’єдесталу (С-2, 500 м та 200 м). Наталія до своєї колекції нагород додала бронзу на 200 м в каное-одиночці.
Серед каноїсток молодшої вікової групи Василина Калитюк (ЗОШ №8) двічі завоювала чемпіонський титул на дистанціях 500 та 200 метрів.
КДЮСШ ім. Є. Кондратовича хоч і не потрапила у трійку команд-лідерів західного регіону, але спортсмени, що посіли призові місця, матимуть змогу позмагатись у фіналі чемпіонату в Києві. Серед них Тарас Семенюк (міська гімназія), який в своєму активі має перше місце на 200-метрівці та друге – на 1000 метрів. 
Дует каноїстів Максим Мельничук (НВК №11) і Едуард Перевознюк (промислово-економічний коледж ЛНТУ) – бронзові призери чемпіонату (500 м). Влад Гочачко (ЗОШ №8) виборов бронзову нагороду в каное-одиночці на 200 – метровій дистанції.
Байдарочники Станіслав Кухарук (Люблинецька ЗОШ) та Марко Смусь (СШ №3) здобули «бронзу» на 500 – метрівці у двійці серед юнаків молодшої вікової категорії. 
Ковельська міська федерація каное дякує тренерам за плідну щоденну працю та бажає подальших успіхів і високих спортивних результатів їх вихованцям!

Telegram Channel