Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

Львівський цирк… виставлять на приватизацію

Приміщення опинилося в переліку об’єктів, які підлягають роздержавленню

Приміщення львівського цирку приватизують. Про це свідчить опублікований Міністерством економічного розвитку України перелік державних об'єктів, які підлягають приватизації у 2017-2020 роках, повідомляє Zaxid.net.



Кабмін уже підтримав рішення про приватизацію 10 українських цирків, серед яких є й держпідприємство «Львівський державний цирк» на вул. Городоцькій, 83.



Наразі оголошення про продаж цирку ще не опублікували на сайті Фонду держмайна, однак Кабмін уже підтримав рішення про приватизацію 10 українських цирків, серед яких є й держпідприємство «Львівський державний цирк» на вул. Городоцькій, 83.


Окрім цирків Кабмін погодив і приватизацію трьох кіностудії – Одеської кіностудії, Національної кіностудії ім. О. Довженка та Української кіностудії анімаційних фільмів. Усі вони також перейдуть повністю у приватну власність до 2020 року.


Загалом у наступні кілька років уряд має намір виставити на приватизацію майже 900 державних об'єктів. Планується, що в держвласності залишаться 15 особливо важливих підприємств та 363 об’єкти, що забезпечують виконання державою своїх функцій.


Зазначимо, що із затвердженням списку об'єктів, які підлягають приватизації, уряд також схвалив рішення про передачу в концесію львівського аеропорту.

Telegram Channel