Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рівненські патрульні взялися за мечі (фото)

Волинь-нова

Рівненські патрульні взялися за мечі (фото)

Кращі правоохоронці місяця одержали перехідні відзнаки

Як відомо, рівненські патрульні мають власну традицію — передавати козацькі атрибути: щит, мечі та пірнач як символи відповідальності перед колегами, народом, Україною, кращим правоохоронцям місяця, повідомляє Патрульна поліція Рівного.



Кращим патрульним став і, відповідно, отримав пірнач, Тарас Земляк. На нього покладені обов'язкі начальника відділу патрульної поліції міста Сарни.



Сьогодні заступник Голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв як заохочення для подальшої результативної роботи передав щит новоствореній роті № 5 Управління патрульної поліції м. Рівне та подякував за роботу Ігорю Мусійчуку та Олександру Лацу, які отримали відзнаку, як кращий екіпаж. Кращим патрульним став і, відповідно, отримав пірнач, Тарас Земляк. На нього покладені обов'язкі начальника відділу патрульної поліції міста Сарни.


А у пам’ять про тих, кому завдячуємо мирним небом, патрульні поліцейські поклали квіти до підніжжя пам’ятника героям «Небесної сотні» та вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Telegram Channel