Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Відтепер «Приватбанком» керуватиме волинянка

Волинь-нова

Відтепер «Приватбанком» керуватиме волинянка

Новопризначеним виконувачем обов'язків голови правління націоналізованого «ПриватБанку» стала волинянка Галина Пахачук

 


Про це ІА "Конкурент" розповів колишній начальник "Ощадбанку" у Волинській області Віктор Смолярчук. До цього вона очолювала Департамент боргової політики Міністерства фінансів України.


Як розповів Віктор Смолярчук, Галина Пахачук народилась і провела дитинство у селі Осівці Камінь-Каширського району. У 1981 - 1984 роках вони навчалися в одній групі в Львівському обліково-кредитному технікумі (тепер – Інститут банківської справи).



Час від часу приїздить до родичів в рідні Осівці та до брата, який проживає в Луцькому районі



Далі за розподілом як молодих спеціалістів Галину Пахачук направили на роботу в ощадкаси в місто Київ, а Віктора Смолярчука – на Волинь.


"Галина – професійний банкір та фінансист. В "Ощадбанку" пройшла службові щабелі від контролера-касира до заступника Голови правління "Ощадбанку", тобто досконало знає специфіку роботи в державному банку", – розповів Віктор Смолярчук.


Після "Ощадбанку" Галина Пахачук була заступником голови Шевченківської райдержадміністрації міста Києва. У Міністерстві фінансів очолювала департамент, пов'язаний з валютою, міжнародними організаціями.


"Ділова, небагатослівна жінка, яка завжди ставить перед собою певну мету і знає, як її досягти. Ніколи не цурається родини, завжди готова допомогти, коли до неї звертаються. Час від часу приїздить до родичів в рідні Осівці та до брата, який проживає в Луцькому районі", – додав він.

Telegram Channel