Курси НБУ $ 39.57 € 42.16

Прокурорам у справі про держзраду Януковича виділять охорону

Прокурора Головної військової прокуратури України Руслана Кравченка і слідчого з особливо важливих справ ГПУ Вадима Приймачка Басманний суд Москви заочно арештував

Прокурорам, які беруть участь у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича виділять державну охорону. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає УНН.



Обвинуваченому у держзраді екс-президенту цитата Жиглова з кінострічки «Место встречи изменить нельзя» (Оболонський райсуд м.Києва) - «Вор должен сидеть!».



Коментуючи рішення Басманного суду Москви, він зазначив: «Обвинуваченому у держзраді екс-президенту цитата Жиглова з кінострічки «Место встречи изменить нельзя» (Оболонський райсуд м.Києва) - «Вор должен сидеть!».


Крім того, за словами Матіоса, для вказування анкетних даних у постанові російського суду про заочний арешт «проживання військових прокурорів слідкомом РФ встановлено з відкритого (коштує 20 грн.) реєстру нерухомості українського Мін'юсту за допомогою українського паспорта, раніше виданого на окупованій тепер території Луганської області».


Він додав, що це зроблено за тим же принципом, як встановлювалося місце проживання підірваного полковника ГУР МОУ Шаповала.


«Доказано слідством», - підкреслив Матіос.


Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва задовольнив клопотання прокуратури про затримання міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

Telegram Channel