Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

На Донбас прибула делегація Держдепу США

Делегацію зі сторони Збройних Сил України супроводжували керівник Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей генерал-лейтенант Олександр Локота, директор Департаменту воєнної політики, стратегічного планування та міжнародного співробітництва Міністерства оборони України генерал-майор Анатолій Петренко

В район проведення АТО з офіційним візитом прибула офіційна делегація Державного департаменту США на чолі з спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером. Про це на повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook, передає УНН.



Українські військові отримали високу оцінку від американських колег.



«З відвідування штабу оперативно-тактичного угрупування «Донецьк» розпочався візит в район проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей офіційної делегації Державного департаменту США, яку очолив спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер», - йдеться у повідомленні.


Зазначається, що разом із Волкером на Донбас прибули надзвичайний та повноважний посол США в Україні Марі Йованович, співробітник Держдепартаменту США Лейн Бал, військовий аташе при Посольстві США в Україні полковник Пол Шмітт та інші посадові особи.


Американська делегація ознайомилася зі специфікою керування військовими формуваннями під час ведення бойових дій, структурою та організацією військовим управлінням тощо. «Українські військові отримали високу оцінку від американських колег»,- підкреслили у відомстві.

Telegram Channel