Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Петиція з вимогою заборонити в’їзд автівок у Центральний парк набрала 300 голосів

Тепер її мусить розглянути Луцька міська рада

Петиція з вимогою заборонити в’їзд автотранспорту до Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, зареєстрована 10 липня на сайті Луцької міськради Віктором Алексєєвим, таки набрала необхідні 300 голосів. Нагадаємо, у петиції чоловік зазначав:



Останнім часом радість перебування в парку засмучує неймовірна кількість авто (особливо в районі зоопарку та вздовж дамби), які паркуються прямо на траві.



«Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки є однією із улюблених зон, де лучани мають змогу насолодитись тишею і красою природи, відпочити від шуму і щоденної суєти, просто погуляти і зібратись з думками. Особливо улюбленим це місце є для прогулянок батьків із дітьми. Останнім часом радість перебування в парку засмучує неймовірна кількість авто (особливо в районі зоопарку та вздовж дамби), які паркуються прямо на траві. Подібне паркування веде до винищення трав'яного покрову обабіч доріг та призводить до неестетичного вигляду. Крім того, велика кількість авто (особливо у вихідні та святкові дні), які постійно проїжджають, значно впливають на безпеку пересування алеями парку пішоходів та відпочиваючих із маленькими дітьми. Враховуючи вищевикладене, вимагаємо заборонити в'їзд автотранспорту (крім спецтранспорту, як то пожежна охорона, поліція, швидка допомога, комунальні служби і т.п.) на територію Центрального парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки».


Станом на сьогоднішній вечір петицію уже підписало 306 осіб.

Telegram Channel