Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
ГРУшника, якого обміняли на Савченко, вбили?

Волинь-нова

ГРУшника, якого обміняли на Савченко, вбили?

Таку заяву зробив російський контрактник Віктор Агєєв (на фото), який був захоплений у полон українськими військовими на Донбасі

За його словами військовослужбовця ГРУ Росії Євгена Єрофєєва, який у травні 2016 року був обміняний на народного депутата Верховної Ради Надію Савченко, вбили. Про це написала «Новая газета», інформує «Обозрєватєль».


Агєєв наголосив, що якщо він повернеться у Росію, то не знає, що з ним трапитися потім.



Агєєв наголосив, що якщо він повернеться у Росію, то не знає, що з ним трапитися потім.



«Навіть якщо потім колись повернуся у Росію – то що далі?.. А ти чув (звернення до журналіста. – Ред.), що сталось з ГРУшником Єрофєєвим, коли він повернувся?.. Його просто прибрали. Убили», — сказав російський військовий.


Він уточнив, що про вбивство Єрофєєва говорять багато, і він упевнений, що це правда.


«Просто так не стали б говорити. Я впевнений. Хоча вже ні в чому немає впевненості… Я просто хочу, щоб мене витягли звідси», — сказав Агєєв

Тим часом мати полоненого російського військовослужбовця Віктора Агєєва заявила, що політики мають «подумати над тим, щоб люди не стріляли одне в одного».


Про це вона заявила у коментарі «Новой газете» на побаченні із сином у Старобільську 22 липня.


«Хочу, щоб син скоріше повернувся додому, забути це все… зробити висновки. Забути не вийде, але висновки зробити треба. Висновок такий треба зробити, що люди не повинні стріляти одне в одного. І країни мають не воювати, а дружити. І щоб наші політики подумали про це, щоб не створювалися такі ситуації більше, з нашими дітьми», – додала Світлана Агєєва.


«І політики, і ЗМІ, і інші», – зазначила вона. На уточнююче питання «І Соловйов з Кисельовим?» Агєєва додала: «При усій повазі – так». «Не хочеться нікого образити, але розпалювати (ворожнечу) не треба, а робити якісь рухи на зустріч одне одному», – зазначила Агєєва.

Telegram Channel