Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Опитування:17% західняків їздить на заробітки

Згідно з опитуванням, 69% українців ніколи у своєму житті не бували за кордоном, а за останній рік 86% українців не виїжджали з країни

Про це свідчать результати соцопитування компанії Research&Branding Group, повідомляє Цензор.НЕТ.



Найбільше подорожують жителі Західної України, де менше тих, хто жодного разу в житті не їздив за кордон (54% проти 70-78% в інших регіонах).



Найбільше подорожують жителі Західної України, де менше тих, хто жодного разу в житті не їздив за кордон (54% проти 70-78% в інших регіонах). Жителі західних областей також значно частіше, ніж в інших регіонах, виїжджають за кордон на заробітки (17% на Західній Україні проти 1-3% в інших регіонах) та в робочі відрядження (7% на Західній Україні проти 2-4% в інших регіонах ).
Сільські жителі рідше, ніж містяни виїжджають за кордон на відпочинок (8% сільських жителів проти 12-14% містян), але частіше на заробітки (10% сільських жителів проти 4% містян).
Опитування проводилося в період 15-24 червня (за винятком непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей, АР Крим, та Севастополя). Ймовірність похибки становить ± 2,4%.

Telegram Channel