Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Вигнаний з ефіру за російську мову блогер зробив паузу і дав відлуп Дроздову

Відомий блогер і журналіст Юрій Романенко нагадав про заяви в 2014 році ведучого програми «Прямим текстом» Остапа Дроздова, який вигнав його з ефіру за відмову говорити українською мовою

Про це йдеться на сторінці Романенка у Facebook, пише «Обозреватель».
"Перш за все, я вітаю всіх, хто вчора і сьогодні істерично волав, який Дроздов патріот і який він хороший, що провчив російськомовного Романенка, тепер насолоджуйтеся як україномовний Дроздов провчив вас у 2014 році. Нагадаю, що ще не відгримів Іловайськ, попереду був розпал боїв за ДАП і Дебальцеве, українська армія наступає на Донбасі і тут... Це вам майстер клас від "патріота Дроздова", як вами можна маніпулювати", - написав журналіст.



 Романенко скинув посилання на блог Дроздова, який наприкінці квітня 2014 року писав, що мобілізація - це геноцид



Романенко скинув посилання на блог Дроздова, який наприкінці квітня 2014 року писав, що мобілізація - це геноцид, і пропонував всім, хто виступає проти мобілізації, об'єднуватися.
"Заснувавши антімобілізаційний рух, ми повинні на всю країну заявити, що воювати можуть тільки добровольці і тільки професійні силовики. Крапка. Цивільне населення апіорі не може мобілізуватися - оскільки на Донбасі триває "операція", а не війна. По-друге, поки сини чиновників не помічені в зоні АТО - до тих пір треба забути про мобілізацію всіх інших. По-третє, мирне населення не може воювати на Донбасі, де місцеве населення надає пасивну підтримку "терористам", - писав Дроздов.
Водночас, публіцист Андрій Булгаров у своєму блозі на "Обозревателе"нагадав про зв'язки ведучого з кумом російського президента Володимира Путіна - Віктором Медведчуком.
"Вітаю, Остапе, ти ідіот. Звичайно, російськомовний Романенко тобі противніше, ніж україномовний Медведчук. Ти думаєш, всі забули, як із медійного небуття саме ти витягнув Медведчука, надав йому і його срані "Українському вибору" свою програму як агітаційний майданчик?" - написав Булгаров.
Також у своєму пості на Facebook Романенко наголосив, що розчарував замовників провокації з українською мовою тим, що ніяк не реагував на цей випадок, поки про нього не почали писати ЗМІ.

Telegram Channel