Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Уночі в Луцьку горів готельно-ресторанний комплекс Patio di Fiori та спорткомплекс «Олімпія» (відео)

Ці заклади належать активісту та підприємцю Володимирові Пащенку 

ДСНС України у Волинській області повідомляє:
«24 липня о 02:18 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу, що трапилася в готельно-ресторанному комплексі на вулиці Кравчука в місті Луьку.
Для ліквідації пожежі було направлено рятувальників найближче розташованого підрозділу – Частини спеціальної пожежної техніки. По прибуттю з’ясувалося, що у ресторані пожежа охопила приміщення першого поверху на площі близько 25 м кв., а в поруч розташованому готельному комплексі у декількох осередках горить покрівля. Практично одразу було оголошено другий номер виклику, до місця події прибули рятувальники 1-ої та 2-ої Державних пожежно-рятувальних частин.



Коли охоронці кинулися гасити вогонь, до ресторану під’їхав автомобіль – і людина з нього кинула якийсь предмет (імовірно, "коктейль Молотова") у вікно ресторану.



Загалом на гасіння були задіяні сім одиниць пожежно-рятувальної техніки, у тому числі пожежна автодрабина та автомобіль газодимозахисної служби, працювали 25 рятувальників.
Пожежу локалізовано о 02:50, а остаточно ліквідовано о 03:30. Під час гасіння в готельно-ресторанному комплексі евакуйовані 10 людей із номерів, розташованих на другому поверсі.
Причина пожежі встановлюється. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі не було».
Тим часом, як повідомляє Volyn24, перед тим, як загорівся готельно-ресторанний комплекс, невідомі зловмисники підпалили спорткомплекс "Олімпія", що розташований поряд. Як розповіли працівники комплексу, під стіною "Олімпії" невідомі поклали кілька шин і підпалили їх.
Від вогню стала руйнуватися стіна спорткомплексу – "обшивка" тенісного корту. Коли охоронці кинулися гасити вогонь, до ресторану під’їхав автомобіль – і людина з нього кинула якийсь предмет (імовірно, "коктейль Молотова") у вікно ресторану.


Telegram Channel