Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцька загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх» відзначила свою першу річницю (фото)

Волинь-нова

У Луцька загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх» відзначила свою першу річницю (фото)

Активні та спортивні лучани розпочали недільний ранок на Театральному майдані міста Луцька, аби відзначити річницю започаткування загальноміської акції “Ранкова гімнастика для всіх”

Починаючи із 17 липня 2016 року, учасниками ранкової гімнастики стали близько двох тисяч лучан та гостей міста різного віку. Спочатку масові тренування проводилися біля входу у центральний парк імені лесі Українки, але за ініціативою мешканців міста їх організовували щонеділі у різних мікрорайонах. Щоразу до проведення ранкової гімнастики долучалися кваліфіковані тренери, які демонстрували цікавий та динамічний комплекс вправ.
  Сьогодні ранкову гімнастику разом із понад півсотнею лучан провели кваліфіковані спортсмени: заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом’як, перший майстер спорту України міжнародного класу з важкої атлетики на Волині, призерка чемпіонатів та кубків України з пауерліфтингу, боді-фітнесу, кросвіту Світлана Кропивець, майстер спорту з важкої атлетики та пауерліфтингу Наталія Хом’як.



Паралельно відбувся благодійний забіг «BanderRun», метою якого був збір коштів на лікування семирічної Анастасії Абрамук



Паралельно відбувся благодійний забіг «BanderRun», метою якого був збір коштів на лікування семирічної Анастасії Абрамук, яка бореться із страшною недугою- пухлиною стовбуру головного мозку. Учасниками забігу стали понад 200 осіб. Вони долали дистанцію за маршрутом: Театральний майдан – вул. Лесі Українки – вул. Братковського – вул. Кафедральна – Замкова площа – вул. Плитниця – Центральний пляж – Центральний парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки – вул. Глушець – Градний узвіз – Театральний майдан.
 Після завершення ранкової гімнастики на учасників чекав солодкий сюрприз. З нагоди річниці започаткування масового спортивного заходу, який став традиційним недільним тренуванням для багатьох лучан, усіх охочих пригощали святковим тортом. А серед зареєстрованих учасників забігу «BanderRun» розігрували квитки на фестиваль «Бандерштат-2017» та різноманітні цінні призи.
 Луцька міськрада та лучани дякують генеральному партнеру загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх» - мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика» та ТМ “Чиста вода” за підтримку та сприяння в організації заходу.
   Нагадуємо, що загальноміська акція “Ранкова гімнастика для всіх” продовжується. Щодеділі запрошуємо лучан та гостей міста безкоштовно попрацювати із кваліфікованими тренерами за такими основними локаціями:


-ЛПЗ – 9:00 – стадіон ЛПТУ № 9;
- Центр – 10:00 – площа перед входом в Центральний парк відпочинку імені Лесі Українки;
- 33-й квартал – 10:00 – спортивний майданчик гімназії № 21;
- 40-й квартал – 10:00 год. – спортивний майданчик ЗОШ № 11, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.



Telegram Channel