Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Підпалом хтось хотів завадити Пащенку запустити нове телебачення?

Дружина Володимира Пащенка, співвласниця ресторанно-готельного комплексу “Патіо ді Фіорі” Олена Пащенко стверджує, що підпал закладу пов'язаний з професійною і громадською діяльністю її чоловіка

Про це вона повідомила у коментарі для "Волинь24".


"Справа в тому, що останні місяці він працює над новим – масштабним і амбітним проектом – новим телевізійним каналом. Плани серйозні: студія, великий штат журналістів, новий для регіону і ультрасучасний підхід до створення новин", - зазначає Олена Пащенко.



Плани серйозні: студія, великий штат журналістів, новий для регіону і ультрасучасний підхід до створення новин



За її словами, це не подобалося окремим впливовим людям. І очевидно, що вони не хотіли запуску цього проекту. "Дивне співпадіння: вогонь знищив не лише ресторан і готель. А й приміщення, де якраз вівся ремонт і де повинна була розміщуватися студія майбутнього каналу", - каже жінка.


"Та найгірше у цій ситуації – те, що нападники і ті, хто їм наказав це зробити, готові були вбити людей. Адже у приміщенні, куди кинули запал, були і гості готелю, і персонал закладу. Хвала Богу, всі лишилися живі. Дуже сподіваюся, що правоохоронні органи знайдуть і покарають винних. А ресторан і готель ми, дасть Бог, відбудуємо. І будуть вони ще кращі, ніж були", - додає Олена Пащенко.

Telegram Channel