Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Софійка Комар — дипломант фестивалю «Санремо-юніор»

Волинь-нова

Софійка Комар — дипломант фестивалю «Санремо-юніор»

З метою підтримки та активізації талановитих дітей нашої країни нещодавно в Луцьку пройшов обласний конкурс дитячої творчості  в рамках Всеукраїнського фестивалю «Санремо-юніор». Ті, кому пощастило потрапити до числа конкурсантів та попрацювати із групою відомих українських шоуменів, отримали незабутні враження та досвід.

Відбіркові тури щодо участі в обласному конкурсі цього фестивалю пройшли у кожному районному центрі Волині. Отож до числа 25 кращих потрапила і Софійка Комар із Каменя-Каширського.



Упродовж трьох днів діти працювали з командою професіоналів з Києва: режисерами, вокалістами, аранжувальниками, музикантами.



Про це пише Камінь-Каширська районна газета «Полісся». Дівчинка перейшла до 8 класу НВК №1, а також успішно навчається у класі сольного співу дитячої школи мистецтв. Неодноразово Софія була переможницею обласного конкурсу дитячої творчості «Срібні дзвіночки» та є активною учасницею масових заходів і концертів районного будинку культури. Камінь-каширцям неодноразово доводилось насолоджуватись співом талановитої родини Приймаків-Комарів. То ж не дивно, що керівником юної співачки стала її мама — солістка РБК Олена Комар. Сцена обласного муздрамтеатру була оснащена найсучаснішою світло- та аудіотехнікою. Та найбільш вражаючим для юних співаків було те, що конкурсні твори вони виконували під живий супровід оркестру «Бріг-Бенд». А серед членів журі — Юрій Рибчинський, Тарас Петриненко, Віра Кекелія, Світлана Тарабанова, Рімма Шаповалова та Степан Івахів. Софійка Комар отримала диплом учасника  фестивалю «Санремо-юніор» та подарунки. Але хвилини задоволення від творчої атмосфери, неповторні враження, мистецький досвід, нові знайомства — все це годі переоцінити. То ж щиро вітаємо юну співачку із Каменя-Каширського і бажаємо, щоб такі мистецькі події стали хорошим стимулом для її подальшого творчого росту та надихали на нові творчі звершення.

Telegram Channel