Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рівнянка мало не загинула через каструлю з борщем (фото)

Волинь-нова

Рівнянка мало не загинула через каструлю з борщем (фото)

Їжа підгоріла, дим вщент заповнив трикімнатну квартиру

Сьогодні, 24 липня, о 12:08 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про дим, що виходив з вікна третього поверху дев’ятиповерхового житлового будинку за адресою: місто Рівне, вулиця Буковинська. За вказаною адресою було направлено чергове відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області.



У вщент задимленій трьохкімнатній квартирі бійці ДСНС виявили 35-річну доньку власниці. Жінку негайно вивели на свіже повітря та передали медикам.



По прибуттю на місце виклику рятувальники за допомогою спеціально-аварійного обладнення відчини вхідні двері помешкання. У вщент задимленій трьохкімнатній квартирі бійці ДСНС виявили 35-річну доньку власниці. Жінку негайно вивели на свіже повітря та передали медикам. Потому вогнеборці відключили електропостачання та перекрили газову плиту. 


Як виявилося осередок задимлення був на газовій плиті, де була підгоріла їжа в каструлі. Через даний інцидент, ніхто не постраждав, а житло було врятоване. Якби не уважність мешканців будинку та оперативність рятувальників, то наслідки могли б бути трагічнішими.
Варто додати, щоце вже не перший випадок, коли пожежно-рятувальні відділення виїжджають на такі «специфічні» виклики, що пов’язані із легковажним відношенням громадян до дотримання правил пожежної безпеки у власних оселях. Адже не вимкнена газова плита на якій готується їжа, без пильного нагляду може призвести не лише до трагічних наслідків через отруєння, але і до повного знищення вогнем житла та до можливого руйнування оселі через вибух газоповітряної суміші. 


Рятувальники закликають краян з максимальною обережністю відноситися до правил пожежної безпеки у побуті. Перед виходом з дому обов’язково перевірте чи вимкнуті усі електропобутові прилади та газова плита. Найменша неуважність може стати причиною великої біди.

Telegram Channel