Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Лучани вдарять по гепатиту С велопробігом

28 липня 2017 року в усіх областях України відбудуться інформаційно-просвітницькі заходи під назвою «Гепатит С виліковний. Дбаємо про здоров’я по-новому!», присвячені Всесвітньому дню боротьби з вірусними гепатитами  

28 липня 2017 року в усіх областях України відбудуться інформаційно-просвітницькі заходи під назвою «Гепатит С виліковний. Дбаємо про здоров’я по-новому!», присвячені Всесвітньому дню боротьби з вірусними гепатитами, який відзначають щороку більш ніж у ста країнах світу.



З урахуванням масштабних бойових дій на Сході України, що супроводжуються великою кількістю загиблих і поранених військовослужбовців та мирних жителів, проблема надзвичайно високого рівня небезпеки інфікування гепатитом набуває ще більшої актуальності.



Цього року з урахуванням масштабних бойових дій на Сході України, що супроводжуються великою кількістю загиблих і поранених військовослужбовців та мирних жителів, проблема надзвичайно високого рівня небезпеки інфікування гепатитом набуває ще більшої актуальності.


З метою зосередження уваги на цій проблемі в місті Луцьку, 28 липня відбудеться велопробіг, участь у якому можуть взяти усі охочі.


Лучан та гостей міста закликають не бути байдужими, особисто долучитися до заходу та продемонструвати свою позицію щодо здорового способу життя.


Збір учасників об 11.20 год. 28 липня цього


 року на Київському майдані. Маршрут руху: Київський майдан — Театральний майдан. Після завершення велопробігу на Театральному майдані відбудуться інформаційно-просвітницькі заходи. Участь у заході безкоштовна, повідомляє Управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Telegram Channel