Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські соціалісти хочуть «Квартал червоних ліхтарів»

Волинь-нова

Волинські соціалісти хочуть «Квартал червоних ліхтарів»

Мовляв, легалізація проституції – вимога часу

Перший секретар Волинської обласної організації Соціалістичної партії України Ілля Токаренко на своїй сторінці у Facebook запропонував волинянам долучитися до дискусії щодо легалізації в Україні надання сексуальних послуг.


Політик зазначає: «Перед тим як відправити дану петицію на розгляд до Верховної ради, хочу проконсультуватися з Вами та почути Вашу думку».


Щоправда, зі своєю власною позицією Ілля Токаренко вже, схоже, визначився:



Пропоную на законодавчому рівні дозволити облаштування будинків з надання сексуальних послуг, внести поправки до трудового та цивільного кодексу, дозволити на місцевих рівнях, шляхом громадських обговорень сприяти облаштуванню таких будинків.



«Дуже часто на вечірніх вулицях ми можемо бачити працівниць секс індустрії. Сайти знайомств, групи в соціальних мережах пропонують скористатися цими послугами. Одразу виникає питання моралі та сімейних цінностей. Дехто використовує ці послуги заради свого задоволення, дехто користується цими послугами бо не мають змоги налагодити відносини, а причини насправді бувають різні, від фізичної непривабливості до інвалідності. Також такими послугами користуються підлітки, які за своєю статевою зрілістю намагаються самозатвердитися як чоловіки. Для людей в яких все нормально в сексуальному житті важко зрозуміти чому? Можливо наше суспільство ще не готове прийняти це? Так чому наше суспільство нав`язливо приймає нетрадиційні відносини, а біологічну та фізіологічну потребу закладену природою не може? Я розумію, що ми як Християни маємо дослуховуватися до Церкви, але я не вважаю що ця професія, яка відома ще до Християнського періоду, яка неодноразово згадується у Святому писанні може бути поганою. Враховуючи що Церква в багатьох питаннях неодноразово переглядала своє бачення, думаю було би доцільно і переглянути це. Всі чудово розуміють що секс індустрія наразі знаходиться поза законом. Шалені прибутки осідають в гаманцях кришувальників, посередників і лиш мала доля цього заробітку в кращому випадку надходить до безпосередніх учасників цього бізнесу. В більшості випадків, особи які надають послуги сексуального характеру, піддаються фізичному насиллю, катуванням та знущанням, наражаються на небезпеку захворювання венеричними хворобами і тим самим наражають на небезпеку користувачів цих послуг. В даному випадку є тільки одне вирішення, це вирішення на законодавчому рівні. Легалізуючи сексуальну індустрію, відкривається ще один канал надходжень до місцевих бюджетів. Ми забезпечуємо безпеку людям які по тій чи іншій причині погоджуються піти на такий вид діяльності. Забезпечення обов`язковим медичним оглядом представниць даної діяльності, дає впевненість користувачам даних послуг в фізичному здоров`ї. Соціальний захист цих людей дає можливість їм корис туватися як і всім людям соціальними та медичними благами.


Пропоную на законодавчому рівні дозволити облаштування будинків з надання сексуальних послуг, внести поправки до трудового та цивільного кодексу, дозволити на місцевих рівнях, шляхом громадських обговорень сприяти облаштуванню таких будинків».

Telegram Channel