Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

До сліз: Вакарчук подзвонив смертельно хворій дівчині (відео)

Лідер українського гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук подзвонив тернопільській активістці Сюзанні Матійчик, яка бореться з онкологічним захворюванням, щоб підтримати її

Дзвінок був організований друзями дівчини.



Її чоловік Женя зіскочив із місця: "Хто дзвонить? Чого вона плаче?".



Вона ненадовго приїхала до Тернополя, а незабаром відправиться на лікування в Нью-Йорк. Поки вона перебуває на батьківщині, Сюзі зібрала всіх друзів, волонтерів та активістів, які допомагали в зборі коштів на її лікування та просто були поруч, коли боролася з недугою. У якийсь момент все змінив телефонний дзвінок. Сюзі відповіла і вже через кілька секунд, прикривши обличчя рукою, плакала. Її чоловік Женя зіскочив із місця: "Хто дзвонить? Чого вона плаче?".
"Дякую, Святославе, я вам щиро дякую і просто не знаю, що сказати", - лише відповіла дівчина в трубку. А співак продовжував: "Я телефоную вам з особистого номера. Можете мені зателефонувати, якщо захочете мене почути. Просто поговорити. На все воля Божа, але я впевнений - у вас все буде добре".
Розмова між музикантом і Сюзанною тривала 5-10 хвилин. "Я щаслива, тому що у мене такі друзі, тому що у мене є всі ви. Чого-чого, а цього сюрпризу я не забуду ніколи", - подякувала вона потім своїм друзям, пише "Обозреватель".


Telegram Channel