Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Децентралізація: на форумі у Голобах розкажуть, як бізнесу та громаді разом досягти успіху

У середу, 26 липня, в Голобській об’єднаній громаді відбудеться грандіозна подія - Форум для бізнесу «Об’єднання зусиль на шляху до сталого економічного розвитку Голобської громади»

Захід має на меті підняти питання економічного потенціалу Голобської громади, ситуації у розвитку бізнесу та майбутнього її життя.



Захід має на меті підняти питання економічного потенціалу Голобської громади, ситуації у розвитку бізнесу та майбутнього її життя.



Форум торкатиметься основних тем:
Забезпечення сталого економічного розвитку – пріоритет Голобської громади. Окреслення початкових економічних можливостей громади.
Розвиток сільських домогосподарств, як фактор соціально-економічного розвитку громади та самозайнятості населення на селі.
Можливі інструменти залучення фінансових ресурсів для розвитку бізнесу.
Запрошеним гостем на форумі буде директор Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України (м. Київ) Юрій Бакун та Андрій Галяс - директор проекту "Розвиток полуничних кооперативів" (м. Львів).


Захід відбуватиметься з 10:00 до 13:30. 


Місце проведення: зал засідань Голобської селищної ради


До участі в форумі запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку економічно-бізнесового потенціалу Голобської об’єднаної громади, а також представників ЗМІ.


Контактна особа: Ірина Гайдучик, 095-64-54-655, [email protected].


Захід відбувається в межах реалізації проекту «Сприяння реалізації Стратегії розвитку Голобської громади із використанням інструментів громадської участі», що реалізується Волинським Інститутом Права за підтримки програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження».

Telegram Channel