Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Приходьте: 29 - 30 липня у Луцьку – гастрономічний фестиваль вуличної їжі «Lutsk Food Fest»

Сьогодні під час оперативної наради начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик розповів про особливості цьогорічного фестивалю

   “Lutsk Food Fest” у стінах Луцького замку збере представників ресторанів, кафе, кондитерських, піцерій та кухарів-ентузіастів, які протягом двох днів представлятимуть лучанам та гостям міста новинки меню і кулінарні шедеври.



“Lutsk Food Fest” - не лише фестиваль гастрономії, але й прекрасна можливість відпочити, послухати гарну музику, зустріти знайомих.



   Буде створена також дитяча зона, виступатимуть музичні гурти, відбуватимуться майстер-класи з приготування їжі, кулінарні конкурси, працюватиме Італійський Дворик.
   Як зазначив Олексій Веремійчик, “Lutsk Food Fest” - не лише фестиваль гастрономії, але й прекрасна можливість відпочити, послухати гарну музику, зустріти знайомих. До обіду фестивальна програма буде спрямована на дитячі розваги: працюватимуть аніматори, атракціони, відбуватимуться різноманітні ігри та конкурси. Тож у першій половині дня вхід для батьків з дітками буде безкоштовний.
   Цьогоріч заплановано створити ще більше посадкових місць та лаунж-зон. Окрім сіна, будуть й повітряні дивани для того, щоб відпочивати було не тільки смачно, а й зручно.
   Олексій Веремійчик подякував усім, хто допомагає та сприяє у проведенні фестивалю та запросив на відпочинок у Луцький замок 29 та 30 липня. “Запрошую лучан та гостей міста на гастрономічний фестиваль“ Lutsk Food Fest”. Ми докладемо максимум зусиль, щоб час, який ви проведете з нами, був для вас приємним”, - зазначив він.
   Також повідомив, що під час поїздки до міста Тракай відбулися перемовини з караїмською громадою, щоб вони представили свою гастрономічну культуру на фестивалі у Луцьку. Щоправда, таку поїздку необхідно планувати за рік. Тож представники караїмської громади пообіцяли наступного року приїхати до нашого міста для участі у гастрономічному фестивалі, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.
 

Telegram Channel