Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Волинянин дякує Богу, що має двох зятів-священиків

Волинь-нова

Волинянин дякує Богу, що має двох зятів-священиків

А син Василь Лук’яна Івановича Вознюка з Ратного – диякон

Валентина БОРЗОВЕЦЬ
Цими днями Лук’ян Іванович відсвяткував свій 50-літній ювілей, а за декілька місяців у  нього була ще одна пам'ятна дата – 30 років, як повернувся додому з Афганістану, куди потрапив із рідних Пісок-Річицьких. На чужій війні йому довелося воювати довгих  шістнадцять місяців.  І весь цей час – ризик і страх, боротьба і надія, сподівання і  молитва до Бога. Лук’ян Іванович служив у  Баграмі, у ремонтному батальйоні – лагодив бойову техніку. Нагороджений медаллю «За бойові заслуги», має чимало й інших, ювілейних нагород. Він – активний учасник всіх заходів, які проводить  районна організація Спілки ветеранів Афганістану,  цікавиться  життям побратимів. 



Одна дочка – регент у храмі Агапіта Печерського, що у Ратному, дві інші – також постійно у церкві



Живе, працює,  втішається дітьми, яких має четверо, і всі вони пішли дорогою до Бога: одна дочка – регент у храмі Агапіта Печерського, що у Ратному, дві інші – також постійно у церкві,  їхні чоловіки — священики, син Василь – диякон у Володимир-Волинському соборі.  Втішають дідуся і  двоє внуків, які на сьогодні найбільша радість для Лук’яна Івановича та його дружини Надії Василівни.
Мрія воїна-інтернаціоналіста Лук’яна Вознюка, щоб був мир і спокій в Україні, щоб діти та внуки не знали, що таке війна.

Telegram Channel