Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Німецька автобусна компанія відкриває рейс із Рівного

Німецький автобусний гігант Flixbus виходить на ринок українських перевезень

Безвізовий режим з ЄС підвищує інтерес міжнародних перевізників до України. Прискорити вихід на український ринок вирішила, зокрема, німецька компанія Flixbus. Вона заявила про початок регулярних рейсів до чотирьох українських міст. Перший автобус відправляється із Праги до України у четвер, 27 липня.



Відтепер серед її напрямків будуть також Львів, Рівне, Житомир та Київ. 



Компанія Flixbus контролює 87 відсотків ринку автобусних перевезень в Німеччині. Вона здійснює 200 тисяч щоденних рейсiв у 1 200 міст в 24 країнах. Відтепер серед її напрямків будуть також Львів, Рівне, Житомир та Київ.
Перевезення до та з України здійснюватимуть партнери Flixbus - чеська компанія Umbrella. Це типовий порядок для роботи Flixbus, адже компанія співпрацює з понад 250 регіональних партнерів-перевізників, які мають спільну систему продажу квитків і спільний бренд.
Однак наразі серед запропонованих на даний момент напрямків немає прямого сполучення українських міст з Німеччиною. Flixbus ставив за мету передовсім долучити ключові українські міста до загальноєвропейської мережі, пише dw. 

Telegram Channel