Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

За тиждень у зоні АТО було знищено 28 терористів

Основна маса – під час спроб атакувати Збройні сили України

У період із 17 по 24 липня підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі становлять 28 осіб. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав координатор групи "Інформаційний спротив" (ІС), нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.



Зі слів рядових військовослужбовців "9 ошмсп мп", через безграмотність їхніх російських "радників" у червні ц.р. загинуло щонайменше 15 бойовиків



"За останній тиждень відмови виконувати свої службові обов'язки з боку місцевих бойовиків і російських найманців зафіксовано в підрозділах "9 ошмсп мп" (Новоазовськ, "1 АК ДНР") і "2 омсбр" (Луганськ, "2 АК ЛНР"). Причини: систематичні затримки з виплатою грошового забезпечення, а також безграмотність і непрофесійні дії командирів - кадрових російських офіцерів. Так, зі слів рядових військовослужбовців "9 ошмсп мп", через безграмотність їхніх російських "радників" у червні ц.р. загинуло щонайменше 15 бойовиків", - написав він.
Також Тимчук повідомив, що в період із 17 по 24 липня підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі становлять 28 осіб: "1 АК ДНР" - "100 омсбр" (Донецьк) - 8 осіб, "9 ошмсп мп" (Новоазовськ) - 6 осіб; "2 АК ЛНР" - "4 омсбр" (Алчевськ) - 6 осіб, "7 омсбр" (Брянка) - 8 осіб.


"Підтверджених даних про втрати в інших підрозділах у групи ІС на цей момент немає. Основна маса зазначених знищених бойовиків - наслідок їхніх дій у складі тактичних груп під час спроб атакувати позиції ЗСУ", - додав керівник групи ІС.

Telegram Channel