Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

У Нововолинську придумали, як зробити, щоб діти на канікулах не кинули читати

Книга в руках дитини під час літніх канікул – це особлива сторінка роботи Нововолинської міської центральної бібліотеки для дітей

Роксолана ВИШНЕВИЧ



Дітвора, яка прибула на захід разом з батьками, також мала можливість зробити міні-екскурсію по місту, зупинитися у паркових зонах.



Її працівники переконані, що надзвичайно важливо зберегти звичку дітей читати і влітку. Адже недавні дослідження виявили, що учні початкових класів втрачають за літо навики читання, яких вони набули в процесі навчання. У дітей, які читають і під час літніх канікул, більше шансів зберегти їх, ніж у тих, хто цього не робить.
І для того, щоб організувати змістовне, цікаве, а разом з тим пізнавальне дозвілля з книгою та розвагами для дітей, в рамках проекту «Літня регата» в стінах книгозбірні відбулися посиденьки «Читаємо під сімейною парасолькою». Дітвора, яка прибула на захід разом з батьками, також мала можливість зробити міні-екскурсію по місту, зупинитися у паркових зонах. Як зазначила бібліотекар Лариса Крилова, хлопчики та дівчатка весело провели час та отримали масу позитивних емоцій від веселої літньої пори.

Telegram Channel